Patuh Syariah

Mykids Dental Care merupakan Klinik Pakar Pergigian Kanak-Kanak Swasta yang pertama menerapkan konsep 'Patuh Syariah'.

Mesra Kanak-Kanak

Suasana di Mykids Dental Care yang ceria dan mesra kanak-kanak dapat membantu mengurangkan rasa takut atau fobia (denatl anxiety) pada anak-anak anda.

Harga Berpatutan

MyKids Dental Care menyediakan perkidmatan rawatan pergigian yang berkualiti tinggi dengan harga mampu milik dan diterajui oleh doktor yang sangat berpengalaman.

Servis Kami

Servis Yang Ditawrkan Di MyKids Dental Care

Tagline klinik kami adalah ‘We Enrich Your Smile’. Selaras dengan tagline tersebut, kami menyediakan rawatan pergigian yang komprehensif, dilengkapi dengan teknologi terkini dan mengikut dasar pematuhan syariah.

Kid's career

Kid's Dentaland, Where Your Kids Imagine To Be A Dentist

Di Mykids Dental Care, kami merupakan klinik pertama di Malaysia yang mengeluarkan konsep Kid’s DentaLand seperti KidZania. Kid’s DentaLand membolehkan anak anda bermain sambil belajar tentang penjagaan gigi.

Aktiviti yang, ditawarkan di Kid’s DentaLand:

Bermain dengan VR game

Dental chair sebenar untuk anak anda bermain

Kawasan pembelajaran menjadi doktor gigi

Pembelajaran cara berus gigi dengan betul

Bermain dengan mould/plaster gigi

Very good experience with Doctor Syed Faizal & all the staff. Anak saya sangat penakut, Dr. Syed pandai ambil hati dan buat anak saya rasa calm. This is our 3rd time visiting this clinic within 6 months! Pasti akan terus datang untuk rawatan di sini sebab environment yang sangat convenience dan paling penting kids friendly. Superb!

- Zuraifah Mohamed

Buat Temu Janji Anda Di My Dental Care Sekarang!